Våra tjänster

Tack vare egen personal samt ett väl inarbetat kontaktnät så kan vi erbjuda att ta hand om hela projektet från idé till fullt färdigt projekt.

Våra tjänster

Tack vare lång erfarenhet samt ett väl inarbetat kontaktnät så kan vi erbjuda er att ta hand om hela byggprocessen från idé till fullt färdigt projekt.

Vår verksamhet

Vi utför allt från om- och tillbyggnader till nyproduktion samt har utfört stam- och badrumsrenoveringar i mer än 3000 lägenheter i Västerås med omnejd. Vi utför även en del byggnadsvårdsarbeten i äldre fastigheter.

Tack vare lång erfarenhet, egen personal samt ett väl inarbetat kontaktnät så kan vi bidra med idéer och kunskap under hela byggprocessen för att på så vis få ett så kostnadseffektivt projekt som möjligt.

Entreprenad | Byggarbetsplats med stålkonstruktioner

Entreprenad

Vi åtar oss allt från nybyggnadsprojekt där vi tillsammans med beställaren planerar fram och utför projektet från början till slut, till bland annat ROT-projekt, om- och tillbyggnader mm.

Vi har dessutom en bred erfarenhet när det gäller byggnadsvårdsarbeten där vi utför varsam renovering av känsliga miljöer, så som tex K-märkta fastigheter.

Byggservice

Byggnadsritningar för konstruktion.
Härdservice stora lagerbyggnad med logotyp på.

Totalentreprenad

Vi  arbetar brett inom bygg och tar oss an de flesta typer av uppdrag inom totalentreprenad – allt från om och tillbyggnader till nyproduktion. Vi har funnits sedan 1985 och har sedan dess hunnit med ett omfattande antal projekt. Vi har hjälpt våra kunder med allt från om- och tillbyggnader av hus,  bostäder, kontor mm till nybyggnad av  terminalhallar, kontor och industrier med mera.

Om- och tillbyggnader

Vi utför allt inom om- och tillbyggnader samt har utfört stam- och badrumsrenoveringar i mer än 3000 lägenheter i Västerås med omnejd. Med vår erfarenhet och kunskap har vi levererat åtskilliga byggprojekt åt nöjda kunder – bli en av dem ni också och låt oss räkna på ert projekt!